Μακαρονάδα, της Ιωάννας .: Ζυμαρικά .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Μακαρονάδα, της Ιωάννας

Υλικά: 1 σακούλι μακαρόνια σπαγγέτι 1 λίτρο νερό 1 ζωμό λαχανικών 1 πρέζα αλάτι 1 τριμμένο χαλούμι Εκτέλεση: Βάλε το νερό να βράσει μέχρι να κοχλάσει. Αφού κοχλάσει ρίξε τον ζωμό μέχρι να διαλυθεί […]

Γράφει: Matia Gr
Μακαρονάδα, της Ιωάννας
Υλικά:

1 σακούλι μακαρόνια σπαγγέτι
1 λίτρο νερό
1 ζωμό λαχανικών
1 πρέζα αλάτι
1 τριμμένο χαλούμι

Εκτέλεση:

Βάλε το νερό να βράσει μέχρι να κοχλάσει. Αφού κοχλάσει ρίξε τον ζωμό μέχρι να διαλυθεί από κύβο. Βάλε τα μακαρόνια να ψηθούν και βάλε μια πρέζα αλάτι καθώς ψήνονται. Μετά από 15 λεπτά σβήσε τα και βάλε μέσα ένα ποτήρι νερό. Αφού περάσουν 5 λεπτά βάλε τα σε ένα πιάτο. Ρίξε από πάνω τους μπόλικο χαλούμι (τριμμένο).Είναι έτοιμη να την καταβροχθίσετε! Καλή σας όρεξη!!! :ο)

Την συνταγή αυτή, για τη μακαρονάδα που ανάγκασε την Κύπρο να γλύφει τα δάκτυλα της, μας έστειλε η Ιωάννα και την ευχαριστούμε πολύ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.