Μπισκότα με αβοκάντο και σοκολάτα .: Γλυκά .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Μπισκότα με αβοκάντο και σοκολάτα

Μια πρωτότυπη συνταγή για μπισκότα χωρίς αλεύρι, γάλα ή βούτυρο! Σούπερ σοκολατένια μπισκότα με αβοκάντο! Τι λέτε; Θα τα δοκιμάσετε;

Γράφει: Matia Gr
Μπισκότα με αβοκάντο και σοκολάτα

Μπισκότα με αβοκάντο και σοκολάτα

Υλικά:

3/4 κούπας πολτοποιημένο αβοκάντο
1/2 κούπα σκόνη κακάο (χωρίς ζάχαρη)
1/2 κούπα μέλι
1/4 κούπας σταγόνες μαύρης σοκολάτας
1 αυγό
1/2 κουταλάκι σόδα

Εκτέλεση:

Σε ένα μπωλ χτυπάμε τον πολτό του αβοκάντο με το μέλι σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να γίνει λείο το μείγμα. Προσθέτουμε το αυγό και χτυπάμε καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κακάο αναμεμειγμένο με το μπέικιν πάουντερ και χτυπάμε τόσο ώστε να αναμειχθούν (όχι πολύ χτύπημα). Στη συνέχεια με ένα κουτάλι ανακατεύουμε απαλά τις σταγόνες σοκολάτας. Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 175 βαθμούς και στρώνουμε το ταψί μας με αντικολλητικό χαρτί. Με ένα κουτάλι αφήνουμε ζύμη πάνω στο χαρτί και ψήνουμε για 12 λεπτά περίπου τα μπισκότα μας.
Αν θέλουμε να τα φυλάξουμε, τα αποθηκεύουμε όταν κρυώσουν εντελώς σε δοχείο για μπισκότα και τα βάζουμε στο ψυγείο.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.