Μπράουνις με φουντούκια και Μερέντα .: Γλυκά .: Ματιά
 

Μπράουνις με φουντούκια και Μερέντα

Μπράουνις με φουντούκια και μερέντα φτιαγμένο μέσα σε λίγα λεπτά, με σοκολατένια γεύση που δύσκολα την απαρνιέσαι. Δοκιμάστε το!

Γράφει: Matia Gr
Μπράουνις με φουντούκια και Μερέντα

Μπράουνις με φουντούκια και Μερέντα

Υλικά:

1 κούπα και 4 κουταλιές Μερέντα
1/2 κούπα αλεύρι
2 αυγά
1/2 κούπα περίπου φουντούκια ολόκληρα ή χοντροσπασμένα
Ελάχιστο βούτυρο ή μαργαρίνη

Εκτέλεση:

Ανάβουμε τον φούρνο μας να προθερμανθεί στους 175 βαθμούς. Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το αλεύρι και όταν ανακατευτούν καλά προσθέτουμε και τη Μερέντα. Αλείφουμε ένα ταψάκι με βούτυρο και αδειάζουμε μέσα του το μείγμα μας στρώνοντάς το να γίνει ισόπαχο. Αραδειάζουμε πάνω του τα φουντούκια και ψήνουμε για είκοσι με εικοσιπέντε λεπτά (δοκιμάζουμε με μια οδοντογλυφίδα να βγαίνει καθαρή). Αφήνουμε το μπράουνις να κρυώσει για δέκα λεπτάκια και στη συνέχεια το κόβουμε και απολαμβάνουμε!

  Ρεβιθάδα Πάρου, της Ελένης
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.