Πάστα φλόρα, του Χάρη .: Γλυκά .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Πάστα φλόρα, του Χάρη

Τι θα λέγατε για ένα εύκολο και γρήγορο στην κατασκευή αλλά πάνω απ’ όλα πεντανόστιμο γλυκάκι; Ακολουθήστε την συνταγή που μας έστειλε ο Χάρης Αργυρόπουλος και σε λίγο χρόνο θα μυρίσει το σπιτικό σας Πάστα Φλόρα

Γράφει: Matia Gr
Πάστα φλόρα, του Χάρη
Υλικά:

1 κούπα βούτυρο καυτό, λιωμένο
3 κούπες αλεύρι
1 αυγό
1 ποτηράκι του ούζου, λικέρ
Μαρμελάδα

Εκτέλεση:

Βάζουμε τα υλικά όλα (εκτός από την μαρμελάδα) μαζί στο μίξερ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνουν ένα ζυμάρι. Βάζουμε (στρώνουμε) το μίγμα σε ένα ταψί και ύστερα στο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει. Έπειτα το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει για μερικά λεπτά. Ύστερα απλώνουμε τη μαρμελάδα πάνω στη βάση.

Την συνταγή αυτή μας έστειλε ο Χάρης Αργυρόπουλος, και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.