1 κιλό πατάτες
2 κλωνάρια σέλερι
1 μέτριο ξερό κρεμμύδι
4 αυγά
1 1/2 κούπα μαγιονέζα
1 κουταλιά μουστάρδα
1 κουταλιά ξύδι λευκό
Αλάτι, πιπέρι
Βράζουμε σφιχτά τα αυγά, τα ξεφλουδίζουμε και τα κόβουμε σε μέτρια κομμάτια. Καθαρίζουμε, πλένουμε το σέλερυ και το κρεμμύδι και τα ψιλοκόβουμε.
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε σχετικά μικρά κυβάκια. Τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό. Εν τω μεταξύ σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το ξύδι, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε ανακατεύοντας το σέλερυ, το κρεμμύδι και τέλος τις πατάτες καυτές και στραγγισμένες καλά. Τέλος αναμειγνύουμε και τα αυγά και βάζουμε την πατατοσαλάτα μας να κρυώσει στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.