Σάντουιτς φατσούλες .: Εκδηλώσεις .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Σάντουιτς φατσούλες

Το φαγητό είναι απόλαυση γεύσης και όρασης. Με τις οδηγίες της συνταγής αυτής θα φτιάξετε όμορφα στο μάτι και χορταστικά στο στόμα σάντουιτς, κατάλληλα για παιδικά πάρτι αλλά και για κάθε ώρα που θέλετε το σάντουιτς να σας χαμογελάσει πριν σας χορτάσει!

Γράφει: Matia Gr
Σάντουιτς φατσούλες
Υλικά:

Ψωμί του τοστ
Τυρί του τοστ
Χοιρινή ωμοπλάτη
Αυγά
Κέτσαπ
Σαλάτα κατσαρή
Κριμ τσιζ

Εκτέλεση:

Βράζουμε και ξεφλουδίζουμε προσεκτικά τα αυγά μας. Απλώνουμε πάνω στις φέτες του τοστ λίγο κριμ τσιζ και πάνω του βάζουμε την χοιρινή ωμοπλάτη και το τυρί. Κάποια σάντουιτς θα είναι έτσι και κάποια θα φτιάξουμε ώστε το τυρί να είναι κάτω και η χοιρινή ωμοπλάτη επάνω. Κόβουμε σε φέτες τα αυγά (1 αυγό για 2 σάντουιτς) και τις βάζουμε για μάτια. Με το κέτσαπ φτιάχνουμε χαμογελάκι και μύτη και κόβουμε ένα κομμάτι από την κατσαρή σαλάτα για να την στολίσουμε σαν μαλλιά. Οι χαμογελαστές αυτές φατσούλες ενθουσιάζουν τα παιδιά και εντυπωσιάζουν στα παιδικά πάρτι.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.