Σαντουϊτσάκια γόνδολες .: Εκδηλώσεις .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Σαντουϊτσάκια γόνδολες

Υλικά: 1 μπαγκέτα Βιτάμ με γιαούρτι Τυρί του τοστ Χοιρινή ωμοπλάτη Διακοσμητικά σημαιάκια Εκτέλεση: Κόβουμε τη μπαγκέτα μας ισόπαχα και λοξά ώστε οι φετούλες να μην είναι κυκλικές αλλά οβάλ (όπως το σαλάμι αέρος). […]

Γράφει: Matia Gr
Σαντουϊτσάκια γόνδολες
Υλικά:

1 μπαγκέτα
Βιτάμ με γιαούρτι
Τυρί του τοστ
Χοιρινή ωμοπλάτη
Διακοσμητικά σημαιάκια

Εκτέλεση:

Κόβουμε τη μπαγκέτα μας ισόπαχα και λοξά ώστε οι φετούλες να μην είναι κυκλικές αλλά οβάλ (όπως το σαλάμι αέρος). Αλείφουμε όλες τις φετούλες με ελάχιστο βιτάμ. Κόβουμε το τυρί και τη χοιρινή ωμοπλάτη έτσι ώστε να ακολουθούν τις γραμμές του ψωμιού (να μην εξέχουν). Τοποθετούμε σε μια μεγάλη πιατέλα τα ψωμάκια και πάνω τους στρώνουμε το τυρί και τη χοιρινή ωμοπλάτη, έτσι ώστε στα μισά να είναι πάνω το τυρί και στα άλλα μισά τη χοιρινή ωμοπλάτη. Τέλος στολίζουμε τα σαντουιτσάκια με τις διακοσμητικές σημαιούλες.
Είναι πολύ εύκολο και γρήγορο στην κατασκευή και είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό στην εμφάνιση!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.