
7 πατάτες
Αρνί γάλακτος
Ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι
Λάδι
20 ml νερό
Πλύνε τις πατάτες και το αρνάκι. Καθάρισε τις πατάτες και ψιλόκοψε τες. Έπειτα γέμισε το ταψί με 2 κουταλιές της σούπας λάδι, 1 κουταλιά της σούπας αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Ρίξε 20 ml νερό και ανακάτεψε τα με ένα κουταλάκι. Έπειτα ρίξε τις ψιλοκομμένες πατάτες μαζί με το αρνί. Βάλε τα μέσα στο φούρνο. Άστο να ψηθεί για 1 ώρα και 50 λεπτά. Μετά άστο να κρυώσει.
Καλή όρεξη!!!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Βάγια Πανανάκη και την ευχαριστούμε πολύ.