Υλικά:
1 πίτα κυπριακή
1 αυγό βραστό
2 φέτες τυρί
2 φέτες μπέικον
Λίγη μαγιονέζα
4 λεπτοκομμένες ροδέλες ντομάτας
1 φύλλο σαλάτας
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε λίγο το μπέικον. Ανοίγουμε προσεκτικά για να μην μας τρυπήσει την κυπριακή πίτα έτσι ώστε η μια πλευρά της να μην έχει αποκολληθεί πλήρως. Αλείφουμε λίγη μαγιονέζα και πάνω στρώνουμε την σαλάτα, τις ροδέλες ντομάτας έχοντας βγάλει τα σπόρια, το αυγό κομμένο σε λεπτές φετούλες και προσθέτουμε πάνω του αλάτι και πιπέρι, το τυρί και το μπέικον και σκεπάζουμε. Είναι ένα κολατσιό που θα μας κρατήσει χορτάτους για ώρες.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.