Μακαρόνια Καρμπονάρα .: Διαίτης .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Μακαρόνια Καρμπονάρα

Υλικά: 200 γρ. μακαρόνια 50 γρ. κρέμα γάλακτος light 80 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 70 γρ. ζαμπόν με λίγα λιπαρά 2 αυγά 4 κουταλάκια ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέρι Εκτέλεση: Βράζουμε και στραγγίζουμε καλά τα μακαρόνια. […]

Γράφει: Matia Gr
Μακαρόνια Καρμπονάρα
Carbonara
Υλικά:

200 γρ. μακαρόνια
50 γρ. κρέμα γάλακτος light
80 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
70 γρ. ζαμπόν με λίγα λιπαρά
2 αυγά
4 κουταλάκια ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Βράζουμε και στραγγίζουμε καλά τα μακαρόνια. Σε ένα μπωλ χτυπάμε το τυρί, την κρέμα γάλακτος, τα αυγά, και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το προηγούμενο μείγμα, τα μακαρόνια και το ζαμπόν και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει το τυρί.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.