Μακαρονοσαλάτα, της Ειρήνης .: Διάφορες Συνταγές .: Ματιά
 

Μακαρονοσαλάτα, της Ειρήνης

Μακαρονοσαλάτα σπέσιαλ με τη συνταγή της Ειρήνης. Ετοιμάστε την και απολαύστε την με τους αγαπημένους σας. Είναι εξαιρετική!

Γράφει: Matia Gr
Μακαρονοσαλάτα, της Ειρήνης

Μακαρονοσαλάτα, της Ειρήνης

Υλικά:

1 πακέτο μακαρόνια βίδες ή πένες τρικολόρε
1 μεγάλη μαγιονέζα
10 αγγουράκια τουρσί κομμένα σε ροδέλες
10 λουκανικάκια πάρτυ κομμένα σε ροδέλες
200γρ. ζαμπόν κομμένα σε κυβάκια
1 μέτριο κρεμμύδι στον τρίφτη
200γρ. κασέρι κομμένο σε κύβάκια
200γρ. γκούντα κομμένο σε κυβάκια
200γρ. ένταμ κομμένο σε κυβάκια
15 ελιές γεμιστές κομμένες σε ροδέλες

Εκτέλεση:

Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα μακαρόνια Al Dente. Ενώ αφήνουμε τα μακαρόνια στο τρυπητό για να στραγγίξουν καλά, ετοιμάζουμε τα υπόλοιπα υλικά μας. Βάζουμε τα μακαρόνια σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε ένα – ένα τα υλικά μας. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Σκεπάζουμε το μπολ με τη μακαρονοσαλάτα μας και την διατηρούμε στο ψυγείο.
Μυστικό: Αν θέλουμε, ενώ φτιάχνουμε τη μακαρονοσαλάτα μας, βάζουμε μόνο το μισό βάζο μαγιονέζας και προσθέτουμε λίγη μετά στο πιάτο ανακατεύοντας το να πάει παντού. Έτσι η σαλάτα μας θα φαίνεται σαν να τη φτιάξαμε μόλις.

Τη συνταγή αυτή μας την έστειλε η Ειρήνη Σαββίδου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ! Δείτε το blog της Ειρήνης, «Irene’s Seasons». Κάνοντας κλικ εδώ!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.