Μαυρομάτικα με σπανάκι, από τον Γέροντα Παρθένιο .: Vegan .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Μαυρομάτικα με σπανάκι, από τον Γέροντα Παρθένιο

Μαυρομάτικα με σπανάκι, που μαγειρεύει ο Γέροντας Παρθένιος, από το Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου!

Γράφει: Γέροντας Παρθένιος
ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ (ΕΠ4- Α’ ΜΕΡΟΣ)ΓΕΜΙΣΤΑ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ (ΕΠ4- Α’ ΜΕΡΟΣ)

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Υλικά:

300γρ. μαυρομάτικα φασόλια
1/2 κιλό σπανάκι
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
2 σκελίδες σκόρδο
2 ντομάτες
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Έχουμε βράσει τα φασόλια μας για περίπου 10 λεπτά ώστε να μαλακώσουν μεν αλλά να μην χάσουν το σχήμα τους και λιώσουν. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο να κάψει. Κόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια μας και τα τσιγαρίζουμε στο τηγάνι μας. Περνάμε τις ντομάτες μας από το μούλτι απαλά. Στο τηγάνι μας προσθέτουμε κομμένο το σκορδάκι και το σπανάκι μας. Μόλις “πέσει” το σπανάκι, ρίχνουμε τις ντομάτες και τα φασόλια μας. Ανακατεύουμε καλά αλλά απαλά. Σε είκοσι περίπου λεπτά προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και σβήνουμε τη φωτιά. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟΦΑΣΟΛΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙΑ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.