Υλικά:
2 δόσεις βότκα (Vodka)
1 δόση καλούα (Kahlua)
Θρυμματισμένο πάγο
Παγάκια
Υλικά για τη διακόσμηση:
1/2 ροδέλα λάιμ
1/2 ροδέλα λεμονιού
Εκτέλεση:
Αναμιγνύουμε τη βότκα με την καλούα και λίγο θρυμματισμένο πάγο. Σερβίρουμε σε κοντό ποτήρι με παγάκια και διακοσμούμε με τις ροδέλες.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.