Μπρουσκέτα με σολομό, της Ελένης .: Εκδηλώσεις .: Ματιά
 

Μπρουσκέτα με σολομό, της Ελένης

Υλικά: Ψωμί ολικής αλέσεως κατά προτίμηση του τοστ ή φρατζόλα κομμένη σε μεγάλα ατομικά κομμάτια 2 αβοκάντο ώριμα Μανιτάρια φρέσκα κομμένα φέτες Ένα ματσάκι φρέσκια ρόκα Λεμόνι, αλάτι, πιπέρι, λάδι 2 πακέτα σολομό καπνιστό […]

Γράφει: Matia Gr
Μπρουσκέτα με σολομό, της Ελένης
Υλικά:

Ψωμί ολικής αλέσεως κατά προτίμηση του τοστ ή φρατζόλα κομμένη σε μεγάλα ατομικά κομμάτια
2 αβοκάντο ώριμα
Μανιτάρια φρέσκα κομμένα φέτες
Ένα ματσάκι φρέσκια ρόκα
Λεμόνι, αλάτι, πιπέρι, λάδι
2 πακέτα σολομό καπνιστό σε φέτες

Εκτέλεση:

1) Σε μπωλ μαρινάρουμε τα μανιτάρια με λεμόνι, λάδι, αλάτι και πιπέρι για 10 λεπτά.
2) Φρυγανίζουμε το ψωμί σε τοστιέρα ή φρυγανιέρα.
3) Αλείφουμε μια μια φέτα ψωμί με αβοκάντο.
4) Στρώνουμε σε κάθε μια φέτα μανιτάρια μαριναρισμένα, μια γερή δόση ψιλοκομμένης ρόκας και τελειώνουμε με τον σολομό.
Εξαίρετο πρώτο πιάτο!
Καλή σας όρεξη!!!

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Ελένη Μαργελλου και την ευχαριστούμε πολύ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.