Πασχαλινά κουλουράκια, της Λιλίκας

Πασχαλινά κουλουράκια με κακουλέ και μαχλέπι! Θεσπέσια πασχαλινά κουλούρια γεμάτα με τα αρώματα από το κακουλέ και το μαχλέπι… αφράτα, φουσκωτά, νόστιμα. Η παρασκευή γίνεται και νηστίσιμη. Διατηρούνται πολλές μέρες τα αρώματα και η φρεσκότητα τους. Εύκολα, γρήγορα… Ζυμώνουμε – ψήνουμε! Μη σας τρομάζει το μέγεθος της συνταγής! Την έχω αναλυτικά γραμμένη για απόλυτη επιτυχία! Ακολουθήστε βήμα βήμα και θα γίνουν ΤΕΛΕΙΑ!!!