
3 κούπες αλεύρι
2 κούπες γάλα
2 αυγά
50γρ. βιτάμ
2 κουταλιές ζάχαρη
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
1/2 κουταλάκι αλάτι
Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
Παγωτό, σαντιγί και μέλι για το γαρνίρισμα
Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά να ασπρίσουν. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, το βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου, το μπέικιν πάουντερ, αλάτι, αλεύρι και το γάλα και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα. Τηγανίζουμε τις τηγανίτες μας κι απ’ τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα, τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τις σερβίρουμε περιχύνοντάς τες με λίγο μέλι, δίπλα σε μια μπάλα παγωτού και σε μια ροζέτα σαντιγί.