Τηγανίτες κανέλας με ψωμί

Τηγανίτες κανέλας με ψωμί

Γρήγορες, εύκολες και πάνω απ’ όλα πεντανόστιμες! Συγκεντρώστε τα υλικά, ακολουθείστε τα βήματα της συνταγής και απολαύστε!

Υλικά:

6 φέτες ψωμί
2 αυγά
1/2 κούπα γάλα
1 κουταλάκι ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
Λίγη βανίλια ή βανιλέτα
1/2 – 1 κουταλάκι κανέλα
Βούτυρο
Άχνη ζάχαρη ή σιρόπι ή μέλι

Εκτέλεση:

Σε ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά, το γάλα, τη ζάχαρη, το αλάτι, τη βανίλια και την κανέλα. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι. Βουτάμε για πέντε δευτερόλεπτα στο μείγμα το κάθε κομμάτι ψωμιού από την κάθε πλευρά του και το τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές του. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με άχνη ζάχαρη ή προσθέτουμε σιρόπι ή μέλι.

Σχετικά άρθρα