Κέικ φρουί ζελέ, της Έλλης

Κέικ φρουί ζελέ, της Έλλης

Η Έλλη μας έστειλε μια συνταγή για γλυκό στο οποίο συνδυάζει κέικ και φρουί ζελέ φράουλα. Δοκιμάστε την και δεν θα χάσετε

Υλικά:

Μισό βιτάμ
1 φλυτζάνι ζάχαρη
4 αυγά
2 φλυτζάνια αλεύρι
1 μπέικιν πάουντερ
3 βανίλιες
4 φακελάκια φρουί ζελέ φράουλα

Εκτέλεση:

Χτυπάμε το Βιτάμ 1 λεπτό, βάζουμε τη ζάχαρη, τα αυγά, τις βανίλιες, το μπέικιν και το αλεύρι και χτυπάμε μέχρι να δέσει. Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς.
Φτιάχνουμε 2 φακελάκια φρουί ζελέ φράουλα και το ρίχνουμε πάνω στο κέικ όσο είναι ζεστό. Το αφήνουμε να κρυώσει τελείως. Φτιάχνουμε πάλι άλλα 2 φακελάκια φρουί ζελέ και το ξαναρίχνουμε πάνω στο κέικ και το αφήνουμε να κρυώσει 2 ώρες στο ψυγείο.

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Έλλη και την ευχαριστούμε πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment