Κρέπες με γάλα σόγιας

Κρέπες με γάλα σόγιας

Κρέπες με γάλα σόγιας

Μια συνταγή για να φτιάξουμε κρέπες, χωρίς να χρησιμοποιήσουμε γάλα. Δείτε την.

Κρέπες με γάλα σόγιας

Υλικά:

350γρ. αλεύρι
40γρ. κορν φλάουρ
4 αυγά
580γρ. νερό
425γρ. γάλα σόγιας
1 κουταλιά κονιάκ
1 1/2 κουταλάκι ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση:

Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε το αλεύρι με το κορν φλάουρ. Προσθέτουμε τα αυγά και το νερό και ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε και το γάλα σόγιας και ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε το αλάτι, το ελαιόλαδο και το κονιάκ και χτυπάμε ελαφρά το μείγμα μας. Σκεπάζουμε το μπωλ και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για μία ώρα τουλάχιστον σε θερμοκρασία δωματίου. Ψήνουμε όπως περιγράφεται αναλυτικά η διαδικασία εδώ. Γαρνίρουμε κατά την επιθυμία μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment