Κρέμα από μέλι, βούτυρο και λεμόνι, της Λίζας

Κρέμα από μέλι, βούτυρο και λεμόνι, της Λίζας

Υλικά:

500γρ. μέλι θυμαρίσιο
150γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
Ξύσμα από 1 λεμόνι ή πορτοκάλι
Χυμός από 1 λεμόνι ή πορτοκάλι

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε ελαφρώς το μέλι έως ότου η θερμοκρασία φτάσει στους 49 βαθμούς (να είναι ελαφρώς ζεστό στο δάχτυλο μας). Προσθέτουμε το βούτυρο, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε πολύ καλά ώστε να ομογενοποιηθεί το μείγμα και γεμίζουμε βάζα.
Το ψωμί με βούτυρο και μέλι έχει την γκουρμέ εκδοχή του!

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Λίζα Δ., και την ευχαριστούμε πολύ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment