Ριζότο Νότιας Ιταλίας, της Μαρίας

Ριζότο Νότιας Ιταλίας, της Μαρίας

Μια νέα συνταγή προστέθηκε στην Ματιά. Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Μαρία Σαββίδου και την ευχαριστούμε πολύ. Όπως γράφει και η Μαρία, είναι μια νοστιμότατη συνταγή ακόμα και χωρίς συνοδευτικό πιάτο. Ρίξτε μια ματιά

Υλικά:

Ριζότο
Κρεμμύδι
Λάδι
Μπέικον
Κρέμα γάλακτος
Κρασί
Ζωμός κρέατος
Παρμεζάνα

Εκτέλεση:

Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι και μετά σοτάρουμε το ρύζι και το μπέικον. Ρίχνουμε το κρασί και 1 ποτήρι ζωμό. Ανακατεύουμε και αφού πάρει μία βράση, ρίχνουμε σιγά σιγά τον υπόλοιπο ζωμό. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος (προαιρετικά) και την παρμεζάνα. Σερβίρουμε με λίγο πιπεράκι.
Νοστιμότατο και χωρίς συνοδευτικό πιάτο!

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Μαρία Σαββίδου, και την ευχαριστούμε πολύ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment