Γλυκάδια τηγανητά

Last modified date

Frying, Pan

Γλυκάδια τηγανητά

Νομίζω πως τα γλυκάδια είναι ένα από τα νοστιμότερα μέρη της συκωταριάς. Απολαύστε τα τηγανητά και συνοδέψτε τα απαραιτήτως με φρέσκο χωριάτικο ψωμί και μπίρα ή κρασάκι!

Υλικά:

1 κιλό γλυκάδια
Αλεύρι
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

Πλένουμε καλά τα γλυκάδια και τα αφήνουμε να στραγγίξουν πάρα πολύ καλά. Κόβουμε στο μέγεθος που επιθυμούμε και τα αλατοπιπερώνουμε προσθέτοντας και λίγη ρίγανη. Τα αλευρώνουμε, τα τινάζουμε να φύγει το περιττό αλεύρι και τα τηγανίζουμε μέχρι να χρυσίσουν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment