Ταραμοκεφτέδες με σπανάκι και ντομάτα

Ταραμοκεφτέδες με σπανάκι και ντομάτα

Υλικά:

1/4 κιλού σπανάκι
2 κουταλιές ταραμά
2 κρεμμύδια φρέσκα
2 ντομάτες φρέσκες
1 1/2 ποτήρια αλεύρι

Εκτέλεση:

Σε ένα μικρό μπωλάκι βάζουμε τον ταραμά και τον αραιώνουμε με λίγο νερό. Σε ένα μεγάλο μπωλ ψιλοκόβουμε τη ντομάτα, το κρεμμύδι και το σπανάκι. Τα ανακατεύουμε και προσθέτουμε σε αυτά το αλεύρι. Τα ζυμώνουμε με το αλεύρι προσθέτοντας λίγο νερό έτσι ώστε να γίνει η ζύμη μας αραιή. Ρίχνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και το αφήνουμε να κάψει. Όταν ετοιμαστεί το λάδι, ρίχνουμε την αραιή ζύμη κουταλιά – κουταλιά στο τηγάνι. Βγάζουμε τα ταραμοκεφτεδάκια από το τηγάνι όταν πάρουν όμορφο ροδοκόκκινο χρώμα και τα σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment