Μανιτάρια με σκόρδο και μαϊντανό στο τηγάνι

Last modified date

Μανιτάρια με σκόρδο και μαϊντανό στο τηγάνι

Μανιτάρια με σκόρδο και μαϊντανό στο τηγάνι

Μανιτάρια με σκόρδο και μαϊντανό στο τηγάνι μας προτείνει αυτή η συνταγή. Δοκιμάστε τα, απολαύστε τα και συστήστε τα!

Υλικά:

500γρ. μανιτάρια brown (καφέ)
2-3 σκελίδες σκόρδο
125γρ. περίπου, βούτυρο
Λίγο φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε με ένα χαρτί κουζίνας ή πανί τα μανιτάρια αφαιρώντας το χώμα που πιθανόν να έχουν. Σε ένα φαρδύ τηγάνι βάζουμε το βούτυρο να λιώσει και κατόπιν τα μανιτάρια ολόκληρα. Τα ανακατεύουμε καλά να βουτυρωθούν γύρω γύρω και ανεβάζουμε την φωτιά σε υψηλό βαθμό συνεχίζοντας συχνά πυκνά το ανακάτεμα σε όλη τη διάρκεια του μαγειρέματος. Καθαρίζουμε και πολτοποιούμε το σκόρδο. Όταν μαγειρευτούν τα μανιτάρια μας προσθέτουμε και το σκόρδο και ανακατεύουμε ξανά. Προσθέτουμε τον μαϊντανό, αλατίζουμε και αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε απίστευτα γευστικά μανιτάρια σκέτα ή σαν συνοδευτικό για οποιοδήποτε σχεδόν πιάτο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment