Φασολάδα η Ελληνική

Φασολάδα η Ελληνική

Υλικά:

1 πακέτο φασόλια μέτρια
2 κρεμμύδια μέτρια κομμένα
3 καρότα σε λεπτές ροδέλες
1 κούπα ψιλοκομμένο σέλινο
1 κονσέρβα ντοματάκι κονκασέ
Λάδι, αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε νερό και ρίχνουμε μέσα τα φασόλια και το λάδι. Αφού πάρουν μερικές βράσεις προσθέτουμε τα κομμένα κρεμμύδια, καρότα, το σέλινο το αλάτι και το πιπέρι. Όταν ετοιμαστεί η σούπα μας προσθέτουμε το ψιλοκομμένο ντοματάκι και το βράζουμε μέχρι να δέσει η σούπα μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment