Μπιφτέκια από αρακά

Μπιφτέκια από αρακά

Ο αρακάς είναι πλούσιος σε βιταμίνες. Με αυτή τη συνταγή θα χρησιμοποιήσετε τον αρακά που σας έχει περισσέψει και θα λατρέψετε τόσο αυτά τα μπιφτέκια ώστε θα τα φτιάχνετε συχνά και δεν θα σας περισσεύει ούτε ένα!

Υλικά:

1/2 κιλό αρακά βρασμένο
1 κούπα τριμμένη πατάτα
2 αυγά
Άνηθο
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά τα αυγά με αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά το μείγμα μας. Πλάθουμε τα μπιφτέκια αρακά και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για ένα τέταρτο της ώρας. Είναι νοστιμότατα και υγιεινά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment