Ματιά

Σάλτσα αλά κρεμ για ζυμαρικά

Μια εξαίσια σάλτσα αλά κρεμ για να συνοδεύσει κάθε είδους ζυμαρικό μας προτείνει αυτή η συνταγή. Γίνεται γρήγορα και εύκολα. Δοκιμάστε την!

Σάλτσα αλά κρεμ για ζυμαρικά

Υλικά:

500ml κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές βούτυρο
Φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Σε μια γαλατιέρα ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να φτάσει σε βρασμό. Στη συνέχεια κατεβάζουμε την θερμοκρασία στο μισό και προσθέτουμε μέσα το βούτυρο. Αφήνουμε να σιγοβράσει για δέκα λεπτά. Στη συνέχεια περιχύνουμε τα βρασμένα και στραγγισμένα ζυμαρικά μας με τη σάλτσα αλά κρεμ, προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τον μαϊντανό και σερβίρουμε για να τα απολαύσουμε!
Σημείωση: Τα υλικά της συνταγής είναι για 6-8 μερίδες ζυμαρικών.

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σάλτσες