Αρνάκι καπαμά

Αρνάκι καπαμά

Μια συνταγή για να μαγειρέψετε κρέας αρνίσιο εύκολα, γρήγορα και πάνω από όλα νόστιμα

Υλικά:

1 1/2 κιλό αρνάκι ψαχνό
5 ώριμες ντομάτες ή 2 κονκασέ
3 κουταλιές βούτυρο γάλακτος
Αλάτι πιπέρι

Εκτέλεση:

Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες (Για να ξεφλουδίσουμε εύκολα τις ντομάτες μας τις ξύνουμε με ένα μαχαίρι με λάμα χωρίς δόντια με φορά από τον αφαλό προς το κοτσάνι. Ένας άλλος τρόπος είναι να τις βουτήξουμε σε βραστό νερό για λίγο και αμέσως μετά σε παγωμένο) και τις χοντροκόβουμε. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το βούτυρο, το κρέας, τις ντομάτες, το αλάτι και το πιπέρι. Βράζουμε το φαγητό με σκεπασμένη κατσαρόλα για 90 περίπου λεπτά προσέχοντας να μην κολλήσει και προσθέτοντας όταν χρειάζεται, λίγο νερό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment