Σπιτικά πατατάκια με πάπρικα

Σπιτικά πατατάκια με πάπρικα

Πατατάκια από σπίτι! Νόστιμα και όσο γίνεται υγιεινά πατατάκια με υλικά της επιλογής μας, λίγα χρήματα και την γεύση της πάπρικας. Ότι πρέπει να συνοδέψουν το μεζεδάκι και το ποτό μας.

Υλικά:

Πατάτες μικρές φούρνου
Ελαιόλαδο
Πάπρικα
Αλάτι

Εκτέλεση:

Ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε με το ειδικό μηχάνημα ή με προσοχή σε λεπτές φέτες και τις λαδώνουμε. Με ένα αντικολλητικό χαρτί καλύπτουμε το ταψί που θα χρησιμοποιήσουμε και τις αραδιάζουμε εκεί. Αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με την πάπρικα και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.