Σπετζοφάι (ή σπετσοφάι ή σπεντζοφάι)

Σπετζοφάι: λουκάνικα, πιπεριές και ντομάτες. Απλά, εύκολα και πολύ λαχταριστά!

Γράφει: Matia Gr
Σπετζοφάι (ή σπετσοφάι ή σπεντζοφάι)

Υλικά:

6 πιπεριές πράσινες
4 πιπεριές κόκκινες
12 πιπεριές κέρατα
1 1/2 κιλό λουκάνικα χωριάτικα
2 κονσέρβες ντομάτες κονκασέ
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Πλένουμε, καθαρίζουμε από τα σπόρια και κόβουμε σε μέτρια κομμάτια τις πιπεριές. Κόβουμε τα λουκάνικα σε φέτες πάχους 2 περίπου πόντων. Σε ένα ταψί ρίχνουμε τις πιπεριές, τα λουκάνικα, τα ντοματάκια, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ψηθούν οι πιπεριές.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντα να ζητάτε τη συμβουλή ενός ειδικού.

Σχετικά άρθρα