Ποικιλία από χωριάτικα λουκάνικα στο τηγάνι (συνταγή για Τσικνοπέμπτη) Ποιος μπορεί να πει όχι σε καλοτηγανισμένα χωριάτικα λουκάνικα με λεμονάκι;
Χτένι μοσχαρίσιο, από τον Αρχιμανδρίτη Χριστόδουλο Αγγελόγλου Υπέροχο χτένι μοσχαρίσιο, με αγκινάρες αυγοκομμένο! Μια εξαίσια συνταγή από τον Αρχιμανδρίτη Χριστόδουλο Αγγελόγλου!
Χοιρινό με σελινόριζα, της Εύης Ακολουθήστε τη συνταγή της Εύης και θα οδηγηθείτε σε ένα πεντανόστιμο πιάτο!
Χοιρινό μπούτι στο φούρνο Ένα εξαιρετικό εορταστικό φαγητό που θα το λατρέψουν όλοι όσοι το δοκιμάσουν!
Χοιρινό πρασοσέλινο Βάλτε στην κατσαρόλα γουρουνάκι, όχι από αυτά του παραμυθιού, μαζί με πράσο και σέλινο. Ακολουθείστε…
Χοιρινή ωμοπλάτη με τραγανή πέτσα Χοιρινή ωμοπλάτη στο φούρνο με ξεροψημένη, τραγανή πέτσα. Ακολουθήστε τη συνταγή μας και απολαύστε την!
Σιγοψημένο χοιρινό μπούτι με δεντρολίβανο και σκόρδο Εορταστικό φαγητό φούρνου που θα καταπλήξει με την εμφάνιση και τη νοστιμιά του. Ελλάδα και…
Χοιρινή τηγανιά (συνταγή για Τσικνοπέμπτη) Χοιρινή τηγανιά... το κλασσικό, οικονομικό μεζεδάκι για κρασί, ούζο ή μπύρα.
Γιουβαρλάκια με τραχανά, από τον Γέροντα Παρθένιο Γιουβαρλάκια με τραχανά, που μαγειρεύει ο Γέροντας Παρθένιος, από το Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου Επισκόπου…
Φιλέτο με καρμπονάρα γεμιστές πατάτες και μανιτάρια αλα κρεμ, της Ιωάννας και της Μαρίας Η Ιωάννα και η Μαρία μας έστειλαν μια θαυμάσια συνταγή για μοσχαρίσιο φιλέτο με καρμπονάρα,…
Κοκκινιστό κουνουπίδι με κιμά Αν σας περίσσεψε κουνουπίδι βρασμένο από την προηγουμένη αυτή είναι μια πολύ καλή ιδέα-συνταγή για…
Κρεατόσουπα, από τον Αρχιμανδρίτη Χριστόδουλο Αγγελόγλου Κρεατόσουπα λαχταριστή σε τρεις μοναδικές σε γεύση παραλλαγές. Δοκιμάστε τη με την πρώτη ευκαιρία.
Γιουβαρλάκια λαδολέμονο, από τον Γέροντα Παρθένιο Γιουβαρλάκια λαδολέμονο, που μαγειρεύει ο Γέροντας Παρθένιος, από το Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου!
Κότσι χοιρινό με κυδώνια, από τον Αρχιμανδρίτη Χριστόδουλο Αγγελόγλου Κότσι με κυδώνια, δαμάσκηνα, ξερά βερίκοκα, κάστανα, κρεμμυδάκια στιφάδου και καρότα. Μια χριστουγεννιάτικη συνταγή που…
Κότσι χοιρινό με γίγαντες, από τον Αρχιμανδρίτη Χριστόδουλο Αγγελόγλου Κότσι χοιρινό με γίγαντες και λαχανικά (50%) στο φούρνο.
Ψαρονέφρι, από τον Αρχιμανδρίτη Χριστόδουλο Αγγελόγλου Ψαρονέφρι φιλετίνια με εξαιρετικό πουρέ λαχανικών – μυρωδικών και με σάλτσα μανιταριών!
Σνίτσελ, από τον Αρχιμανδρίτη Χριστόδουλο Αγγελόγλου Σνίτσελ με λαχανικά και σάλτσα. Σήμερα η συνταγή είναι σνίτσελ με παναρισμένα λαχανικά και σάλτσα…
Τηγανιά, από τον Αρχιμανδρίτη Χριστόδουλο Αγγελόγλου Τηγανιά “Όνειρο”! Το κρέας γίνεται τόσο τρυφερό και μαλακό, που κάνει και για μικρά παιδάκια…
Γιουβαρλάκια αλά κρεμ, από τον Αρχιμανδρίτη Χριστόδουλο Αγγελόγλου Γιουβαρλάκια με καρότο, αγκινάρα, αλά κρεμ. Ένα φαγητό της ελληνικής κουζίνας, που συνηθίζεται κυρίως ως…
Κότσι χοιρινό με πράσα, από τον Αρχιμανδρίτη Χριστόδουλο Αγγελόγλου Κότσι χοιρινό με πράσα και σελινόριζα, αλά κρεμ.
Μπριζόλα πιπεράτη Δοκιμάστε αυτή την συνταγή για μοσχαρίσιες μπριζόλες. Είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα την φτιάχνετε...…
Μοσχάρι μπλάνκετ Μια εξαιρετική συνταγή από την διεθνή κουζίνα, που «φοριέται» πολύ τις ημέρες των Χριστουγέννων και…
Μοσχαράκι μπουκιές με κρέμα γάλακτος και τυρί τριμμένο στο φούρνο Τη συνταγή αυτή την λατρεύουν τα παιδιά μου αλλά και οι καλεσμένοι μου (συνήθως την…
Κεφτεδάκια της ΙΚΕΑ Κάθε φορά που πηγαίνετε στην ΙΚΕΑ παραγγέλνετε κεφτεδάκια; Ε, λοιπόν, ακολουθώντας την συνταγή αυτή θα…
Κατσικάκι πικάντικο Είναι λίγο μπελαλίδικο στην ετοιμασία, αλλά η γεύση του θα σας αποζημιώσει για κάθε λεπτό…
Βυζάντι Καρπάθου (αρνάκι γεμιστό στο φούρνο) Υλικά: 1 ολόκληρο μικρό αρνί γάλακτος (5 κιλά περίπου), μαζί με τα εντόσθια Λεμονοχυμός Αλατοπίπερο…
Αρνί με πατάτες, της Βάγιας Το αρνάκι με πατάτες είναι μια από τις αγαπημένες κυριακάτικες γεύσεις των παιδικών μας χρόνων.…
Αρνάκι γιουβέτσι Υλικά: 2 κιλά αρνάκι γάλακτος (το μπροστινό μέρος) 1/2 λεμόνι 1 κουταλιά φρέσκο βούτυρο 1…
Χοιρινό κότσι στο φούρνο με τραγανή πέτσα Ονειρεμένο χοιρινό κότσι με τραγανή πετσούλα και ροδοκόκκινες πατατούλες! Μπορείτε να του αντισταθείτε;
Φρικασέ με αυγολέμονο Με την συνταγή αυτή μπορείτε να μαγειρέψετε οποιοδήποτε από τα τρία βασικά είδη κρέατος (αρνί,…
Φρικασέ αυγολέμονο με γιαούρτι Το φρικασέ είναι ένα από τα αγαπημένα μας πιάτα γιατί συνδυάζει κρέας και λαχανικά. Δοκιμάστε…
Τούρτα πασχαλινή Χανιώτικη Ακολουθήστε τη συνταγή αυτή για να απολαύσετε μια θεσπέσια αλμυρή Χανιώτικη πασχαλινή τούρτα!
Ραγού (ψητό της κατσαρόλας) Μαγειρέψτε το μοσχαράκι ψητό στην κατσαρόλα. Η συνταγή για ραγού (ψητό της κατσαρόλας) σας περιμένει
Μοσχάρι με μήλα, της Ειρήνης Καμαράτου – Γιαλλούση Η ταλαντούχα συγγραφέας Ειρήνη Καμαράτου - Γιαλλούση μας έδωσε μια θαυμά σια συνταγή για μοσχάρι…
Μοσχάρι με γλυκάνισο, του Βασίλη Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι σπάλα 3 κρεμμύδια 1 σακουλάκι γλυκάνισο 1 σκελίδα σκόρδο Ελαιόλαδο 1…
Κρεατόπιτα πολύχρωμη Λαχταριστή στο μάτι και στην γεύση, αυτή η κρεατόπιτα θα κλέψει την παράσταση! Δοκιμάστε την…
Κρεατόπιτα με γιαούρτι Υλικά: 1 πακέτο φύλλο κρούστας 1 1/2 κιλό αρνί ψαχνό 1 κεσεδάκι γιαούρτι 3 κρεμμύδια…
Κατσικάκι στο φούρνο με πατάτες Ένα ιδιαιτέρως νόστιμο φαγητό που φτιάχνεται χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Κατάλληλο για κάθε τραπέζι... επίσημο ή…
Γαρδουμπάκια μυρωδάτα σε κληματόβεργα Αλλιώτικα μυρωδάτα γαρδουμπάκια τυλιγμένα σε κληματόβεργα! Δοκιμάστε τα!
Πασχαλινά καναπεδάκια Η συνταγή για μια αξεπέραστη νοστιμιά φτιαγμένη από τα χεράκια σας που θα προκαλέσει επιφωνήματα…
Χοιρινό κότσι, του Γιάννη Υλικά: 2 χοιρινά κότσια Δενδρολίβανο 4 σκελίδες σκόρδο 2 κρεμμύδια Αλατοπίπερο 1 μαύρη μπίρα για…
Χοιρινό αγκαλιασμένο από το φυτό του Διονύσου Ένα λίγο μπελαλίδικο φαγάκι τυλιγμένο σε αμπελόφυλλα που θα μας αποζημιώσει για τα καλά με…
Τηγανιά με πράσο, της Έφης Υλικά: 1 κιλό χοιρινό με λίπος, κομμένο σε κύβους 1 κιλό πράσα (μόνο το άσπρο…
Γκιούλμπασι Αυτή η συνταγή αποτελεί έναν ιδιαίτερο τρόπο ψησίματος του κρέατος. Απαιτεί πολύωρο ψήσιμο αλλά το…
Κουνέλι ψητό στο φούρνο Υλικά: 1 κουνέλι 50 γρ. βούτυρο ή βιτάμ 2 κουταλιές μουστάρδα dijon 1/2 κρασοπότηρο άσπρο…
Φιλέτο με σάλτσα μανιταριών Ένας πολύ νόστιμος τρόπος για να μαγειρέψετε φιλετάκια είναι να τα φτιάξετε με σάλτσα μανιταριών.…
Χοιρινή πανσέτα στο φούρνο Το μόνο που χρειάζεται είναι να την μαρινάρετε για εικοσιτέσσερις ώρες! Όταν την βγάλετε από…
Αγριογούρουνο Σαλμί, της Εύης Υλικά: 1 1/2 κιλό, σε κομμάτια χωρίς το κόκαλο, αγριογούρουνο 1/2 κούπα ελαιόλαδο 1 κούπα…
Μπριζόλα κρασάτη με λαχανικά, της Βίκυς Απογειώστε μια μπριζόλα χοιρινή... πετάξτε την από το παράθυρο... πλάκα κάνω! Απογειώστε την γεύση της,…
Χοιρινές μπριζόλες κρασάτες Εύκολη και γρήγορη συνταγή για πεντανόστιμες χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι
Κουνέλι κρασάτο Μια ελαφριά συνταγή για νόστιμο κουνέλι κρασάτο που, μόλις την δοκιμάσουν, θα την λατρέψουν και…
Κρασάτες χοιρινές μπριζόλες Απλές στην παρασκευή αλλά πεντανόστιμες στη γεύση χοιρινές μπριζολίτσες στο τηγάνι με κρασάκι!
Κρητικό πιλάφι, από τον Γέροντα Παρθένιο Κρητικό πιλάφι, που μαγειρεύει ο Γέροντας Παρθένιος, από το Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου!
Χοιρινό με λάχανο, από τον Γέροντα Παρθένιο Χοιρινό με λάχανο, που μαγειρεύει ο Γέροντας Παρθένιος, από το Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου Επισκόπου…
Κοκκινιστό αρνάκι ή κατσικάκι με χοντρά μακαρόνια παραδοσιακό, από τον Γέροντα Παρθένιο Κοκκινιστό αρνάκι ή κατσικάκι με χοντρά μακαρόνια παραδοσιακό, που μαγειρεύει ο Γέροντας Παρθένιος, από το…
Αγριογούρουνο Χριστουγέννων, της Εύης Υλικά: 2 1/2 κιλά αγριογούρουνο 1 μπουκάλι κόκκινο καλό κρασί 15 κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα…
Αρνάκι φρικασέ Το αρνάκι φρικασέ είναι ένα από τα πλέον κλασικά φαγητά με κρέας της ελληνικής κουζίνας.…
Αρνάκι ή κατσικάκι γεμιστό πασχαλιάτικο, της Εύης Υλικά: Το πάνω μέρος (στήθος) από ένα κατσίκι ή αρνί Το συκωτάκι του ψιλοκομμένο 3…