Ματιά

Τιλάπια (ψάρι) στον φούρνο, της Ελένης

Υλικά: 6 τεμάχια τιλάπια φιλέτο χοντροκομμένη 1 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο 1 κούπα κρεμμυδάκια πράσινα 3 κολοκύθια κομμένα σε μπαστουνάκια 1 κούπα λευκό ξηρό κρασί 1 μικρή καυτερή πιπεριά 2 λεμόνια Λάδι, […]

Γράφει: Matia Gr
Τιλάπια (ψάρι) στον φούρνο, της Ελένης
Υλικά:

6 τεμάχια τιλάπια φιλέτο χοντροκομμένη
1 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο
1 κούπα κρεμμυδάκια πράσινα
3 κολοκύθια κομμένα σε μπαστουνάκια
1 κούπα λευκό ξηρό κρασί
1 μικρή καυτερή πιπεριά
2 λεμόνια
Λάδι, αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα μας και τα αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα. Έπειτα στρώνουμε σε ταψί τα υλικά μας και από επάνω τοποθετούμε τα φιλέτα. Περιχύνουμε με λαδολέμονο και το κρασί, πασπαλίζουμε με φρέσκο πιπέρι και αλάτι και ψήνουμε περίπου 45 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο 200 βαθμών. Καλή σας όρεξη!!

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Μαργελλου Ελένη και την ευχαριστούμε πολύ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.

Σχετικά άρθρα