Η πίτα του ψαρά, της Βάσως Κ. Ηλιάδη .: Αλμυρές πίτες .: Ματιά
 

Η πίτα του ψαρά, της Βάσως Κ. Ηλιάδη

Υλικά: Σφολιάτα (2 πλατιά φύλλα) 3 κονσέρβες τόνου μεσαίου μεγέθους 2 κονσέρβες καλαμποκιού μικρού μεγέθους Εκτέλεση: Απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας σε βαθύ ταψί. Έπειτα ρίχνουμε το περιεχόμενο και των 5 κονσερβών. Φροντίζουμε το […]

Γράφει: Matia Gr
Η πίτα του ψαρά, της Βάσως Κ. Ηλιάδη
Υλικά:

Σφολιάτα (2 πλατιά φύλλα)
3 κονσέρβες τόνου μεσαίου μεγέθους
2 κονσέρβες καλαμποκιού μικρού μεγέθους

Εκτέλεση:

Απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας σε βαθύ ταψί. Έπειτα ρίχνουμε το περιεχόμενο και των 5 κονσερβών. Φροντίζουμε το υλικό τους να καλύπτει όλη την επιφάνεια της σφολιάτας, με ομοιόμορφο τρόπο. Ύστερα καλύπτουμε το μείγμα της πίτας με το δεύτερο φύλλο σφολιάτας και ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου για περίπου 20 λεπτά (στον αέρα).
Σερβίρουμε με ένα ποτήρι μπύρα.

Την συνταγή αυτή μας έδωσε η παιδοψυχολόγος και ζωγράφος Βάσω Κ. Ηλιάδη την οποία και ευχαριστούμε πολύ.
Για να διαβάσετε για την Βάσω Κ. Ηλιάδη κάντε κλικ εδώ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.