Καυτερά Ταλιολίνι με χαλούμι και δυόσμο, της Λίζας .: Ζυμαρικά .: Ματιά
 

Καυτερά Ταλιολίνι με χαλούμι και δυόσμο, της Λίζας

Οι συνταγές για ζυμαρικά πραγματικά δεν έχουν τέλος (ευτυχώς γιατί είμαστε μακαρονάδες). Η Λίζα Δ. μας έστειλε μία για καυτερά ταλιολίνι με χαλούμι και δυόσμο. Δοκιμάστε την οπωσδήποτε

Γράφει: Matia Gr
Καυτερά Ταλιολίνι με χαλούμι και δυόσμο, της Λίζας
Υλικά:

500 γρ. Ταλιολίνι (ονομασία ζυμαρικού)
4 κουτ. σούπας βούτυρο
100γρ. χαλούμι (κυπριακό τυρί) ψιλοκομμένο
2 κουτ. σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
1 πιπεριά μικρή καυτερή
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Βράζετε τα μακαρόνια σε καλά αλατισμένο νερό. Σε ένα τηγάνι σοτάρετε στο βούτυρο την πιπεριά, το χαλούμι και το δυόσμο. Μόλις τα μακαρόνια είναι έτοιμα (al dente), τα βγάζετε και τα στραγγίζετε. Στην κατσαρόλα που έβρασαν τα μακαρόνια ρίχνετε το περιεχόμενο του τηγανιού και προσθέτετε τα μακαρόνια. Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε αμέσως, τρίβοντας από πάνω φρέσκο μαύρο πιπέρι.
Καλή επιτυχία!

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Λίζα Δ., και την ευχαριστούμε πολύ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.