Κρέπες με Νουτέλα και μπανάνα .: Γλυκά .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Κρέπες με Νουτέλα και μπανάνα

Υλικά (για 12 – 16 κρέπες): Νουτέλα Μπανάνες 1 φλυτζάνι αλεύρι (125γρ.) 1 1/4 φλυτζάνι γάλα (300ml) 2 αυγά 2 κουταλιές λάδι ή λιωμένο βούτυρο (30ml) Μια πρέζα αλάτι Εκτέλεση: Ανακατεύουμε το αλεύρι, το […]

Γράφει: Matia Gr
Κρέπες με Νουτέλα και μπανάνα
Υλικά (για 12 – 16 κρέπες):

Νουτέλα
Μπανάνες
1 φλυτζάνι αλεύρι (125γρ.)
1 1/4 φλυτζάνι γάλα (300ml)
2 αυγά
2 κουταλιές λάδι ή λιωμένο βούτυρο (30ml)
Μια πρέζα αλάτι

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε το αλεύρι, το αλάτι και το γάλα. Ρίχνουμε και τα αυγά, τα χτυπάμε και συνεχίζοντας το χτύπημα προσθέτουμε το λάδι ή λιωμένο το βούτυρο. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε αρκετή ποσότητα μείγματος (ώστε να το καλύψει) κουνώντας συγχρόνως το τηγάνι κυκλικά ώστε να απλωθεί παντού. Δεν πρέπει να γίνει παχιά η κρέπα μας. Μόλις αρχίσει να ξεκολλάει από τα πλάγια γυρίζουμε την κρέπα ώστε να ψηθεί και από την άλλη πλευρά. Όταν ετοιμαστούν οι κρέπες τις γεμίζουμε ως εξής: Αλείφουμε την ζεστή ακόμη κρέπα με Νουτέλα, κόβουμε πάνω της την μπανάνα σε ροδέλες, διπλώνουμε μαντιλάκι και απολαμβάνουμε!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.