Μακαρόνια χρωματιστά με σάλτσα και με λαχανικά, του Βασίλη .: Ζυμαρικά .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Μακαρόνια χρωματιστά με σάλτσα και με λαχανικά, του Βασίλη

Υλικά: 1 πακέτο μακαρόνια χρωματιστά 1 καρότο 1 ντομάτα 1/2 κρεμμύδι ξηρό 5 κρεμμύδια χλωρά 1 πιπεριά πράσινη 1 πιπεριά κόκκινη 1 πιπεριά κίτρινη Αλάτι, πιπέρι 1 1/2 κούπα ελαιόλαδο Εκτέλεση: Βάζουμε τα χρωματιστά […]

Γράφει: Matia Gr
Μακαρόνια χρωματιστά με σάλτσα και με λαχανικά, του Βασίλη
Υλικά:

1 πακέτο μακαρόνια χρωματιστά
1 καρότο
1 ντομάτα
1/2 κρεμμύδι ξηρό
5 κρεμμύδια χλωρά
1 πιπεριά πράσινη
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά κίτρινη
Αλάτι, πιπέρι
1 1/2 κούπα ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Βάζουμε τα χρωματιστά μακαρόνια να βράσουν καλά για 10 – 15 λεπτά. Σε ξεχωριστή κατσαρόλα τοποθετούμε το ελαιόλαδο μας και το κρεμμύδι το ξηρό. Ύστερα μόλις τσιγαριστεί το κρεμμύδι βάζουμε τις πιπεριές. Της ντομάτας της βγάζουμε τα σπόρια από μέσα και τη κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τη βάζουμε στη κατσαρόλα να βράσουν. Μόλις βράζουν τα μακαρόνια βάζουμε το καρότο σε μικρά κυβάκια και βάζουμε επίσης το κρεμμύδι το χλωρό σε ροδελάκια. Μόλις βράσει η σάλτσα την αφήνουμε να κρυώσει λίγο και ρίχνουμε αρκετό πιπέρι. Και μετά τη σερβίρουμε στα μακαρόνια.

Την συνταγή αυτή μας έστειλε ο Βασίλης Τριανταφύλλου και τον ευχαριστούμε πολύ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.