Υλικά:
300γρ. αλεύρι
150γρ. ζάχαρη
100γρ. μαργαρίνη
3 αυγά
1 κουταλιά κακάο σκόνη
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
Άχνη ζάχαρη για το πασπάλισμα
Εκτέλεση:
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, τη βανίλια και το κακάο. Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη σε ένα μίξερ μέχρι να ανακατευτούν καλά. Προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα και στη συνέχεια ανακατεύουμε μέσα στο μείγμα μας το μείγμα του αλευριού. Πλάθουμε τα μπισκότα μας και τα αραδιάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί. Τα ψήνουμε στους 175 βαθμούς για ένα τέταρτο της ώρας περίπου. Αφήνουμε να στεγνώσουν πάνω σε σχάρα και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.