
1 κιλό χοιρινό για τηγανιά
250γρ. φέτα
250γρ. φρέσκα μανιτάρια
1 κρασοπότηρο λευκό κρασί
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα κόβουμε σε φετούλες. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και μέσα τσιγαρίζουμε το κρέας μας μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τα μανιτάρια και σβήνουμε με το κρασί. Καπακώνουμε την κατσαρόλα και σιγοψήνουμε μέχρι να μαγειρευτεί η τηγανιά. Τρίβουμε από πάνω της την φέτα, καπακώνουμε και σβήνουμε τη φωτιά. Σερβίρουμε σε δέκα λεπτά και απολαμβάνουμε.