Χωριάτικη σαλάτα η Ελληνική .: Διάφορες Συνταγές .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Χωριάτικη σαλάτα η Ελληνική

Υλικά: 4 ντομάτες 1 αγγούρι 1 κρεμμύδι 1 πράσινη πιπεριά Λίγη κάπαρη Ελιές καλαμών Τυρί φέτα Ρίγανη Αλάτι, ελαιόλαδο Εκτέλεση: Πλένουμε όλα τα λαχανικά καλά. Παίρνουμε τις ντομάτες τις κόβουμε στη μέση και αφαιρούμε […]

Γράφει: Matia Gr
Χωριάτικη σαλάτα η Ελληνική
Χωριάτικη σαλάτα η Ελληνική
Υλικά:

4 ντομάτες
1 αγγούρι
1 κρεμμύδι
1 πράσινη πιπεριά
Λίγη κάπαρη
Ελιές καλαμών
Τυρί φέτα
Ρίγανη
Αλάτι, ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Πλένουμε όλα τα λαχανικά καλά. Παίρνουμε τις ντομάτες τις κόβουμε στη μέση και αφαιρούμε το κοτσάνι και τον αφαλό της. Μετά την κόβουμε κάθετα σε φέτες. Καθαρίζουμε το αγγούρι και το κόβουμε στα δύο κάθετα και αυτά σε οριζόντιες φέτες. Κόβουμε την πράσινη πιπεριά σε ροδέλες. Ξεφλουδίζουμε το κρεμμύδι, το πλένουμε και το κόβουμε στη μέση. Μετά κόβουμε σε κάθετες φέτες. Σε μια σαλατιέρα ρίχνουμε τα λαχανικά μας και τα ανακατεύουμε. Από πάνω τους ρίχνουμε τις ελιές, την κάπαρη, τη φέτα κομμένη σε κομμάτια και τη ρίγανη. Πριν σερβίρουμε ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το αλάτι.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.