Ψάρι αλα Σπετσιώτα .: Διαίτης .: Ματιά
 

Ψάρι αλα Σπετσιώτα

Υλικά: 1/2 κιλό ψάρι φιλέτο (ή ξεκοκαλισμένο οποιοδήποτε ψάρι) 1 κονσέρβα αποφλοιωμένα ντοματάκια 3 πράσινες πιπεριές 1 κρεμμύδι ξερό 2 σκελίδες σκόρδο 2 φύλλα δάφνης Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζουμε το κρεμμύδι […]

Γράφει: Matia Gr
Ψάρι αλα Σπετσιώτα
Υλικά:

1/2 κιλό ψάρι φιλέτο
(ή ξεκοκαλισμένο οποιοδήποτε ψάρι)
1 κονσέρβα αποφλοιωμένα ντοματάκια
3 πράσινες πιπεριές
1 κρεμμύδι ξερό
2 σκελίδες σκόρδο
2 φύλλα δάφνης
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε σε λεπτές ροδέλες. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το σκόρδο. Πλένουμε καλά και κόβουμε τις πιπεριές σε λεπτές ροδέλες. Σε ένα ταψί βάζουμε όλα τα υλικά και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μισή περίπου ώρα.

  Παστουρμαδόπιτα
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.