Ψάρι φιλέτο με λαχανικά στην κατσαρόλα στα γρήγορα .: Θαλασσινά .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Ψάρι φιλέτο με λαχανικά στην κατσαρόλα στα γρήγορα

Ένα πολύ υγιεινό πιάτο που συνδυάζει το ψάρι με τα λαχανικά! Δοκιμάστε το και θα το εντάξετε στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα και της δικής σας κουζίνας.

Γράφει: Matia Gr
Ψάρι φιλέτο με λαχανικά στην κατσαρόλα στα γρήγορα
Υλικά:

1 κιλό παγκάσιους φιλέτο
6 καρότα
6 μέτριες πατάτες
2 μεγάλα κρεμμύδια ξερά
4 – 5 κλωναράκια σέλινο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τα λαχανικά μας και χοντροκόβουμε τα κρεμμύδια και το σέλινο, κόβουμε τα καρότα σε χοντρές ροδέλες και τις πατάτες κυδωνάτες. Σε μια απλωτή κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια. Προσθέτουμε τις πατάτες και τις αφήνουμε να σωταριστούν από όλες τις πλευρές τους ανακατεύοντας προσεκτικά. Προσθέτουμε τα καρότα, το σέλινο, αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό. Καπακώνουμε την κατσαρόλα μας και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Όταν τα λαχανικά μας είναι σχεδόν έτοιμα στρώνουμε πάνω τους το φιλέτο παγκάσιους. Αλατίζουμε, πιπερώνουμε και προσθέτουμε ελάχιστο ελαιόλαδο. Καπακώνουμε πάλι και μαγειρεύουμε για λίγο μέχρι να γίνει το ψάρι μας. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε. Είναι πεντανόστιμο!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.