Γίγαντες με μελιτζάνες, από τον Γέροντα Παρθένιο .: Vegan .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Γίγαντες με μελιτζάνες, από τον Γέροντα Παρθένιο

Γίγαντες με μελιτζάνες, που μαγειρεύει ο Γέροντας Παρθένιος, από το Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου!

ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟΓΙΓΑΝΤΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Υλικά:

500γρ. φασόλια γίγαντες
3-4 μελιτζάνες
3 καρότα
2 κρεμμύδια
5-6 σκελίδες σκόρδο
3-4 ντομάτες
Μπόλικο μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Βράζουμε τους γίγαντές μας. Κόβουμε τις μελιτζάνες και τις βάζουμε σε αλατόνερο για να ξεπικρίσουν. Σε ένα ταψί βάζουμε τις μελιτζάνες, προσθέτουμε ελαιόλαδο, τις ανακατεύουμε και τις βάζουμε στο γκριλ για δέκα λεπτά. Κατόπιν στο ταψί προσθέτουμε τους γίγαντες, τα καρότα κομμένα σε ροδέλες, τα κρεμμύδια κομμένα σε μεγάλα κομμάτια, τα σκορδάκια μας κομμένα σε 4-5 κομμάτια, το μαϊντανό, τις ντομάτες τριμμένες, λίγο από το ζουμί των φασολιών, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, ανακατεύουμε πολύ καλά, σταυρώνουμε και το ψήνουμε για 40 λεπτά στο φούρνο μέχρι να δέσει η σάλτσα μας. Σερβίρουμε προσθέτοντας στο πιάτο μας λίγο ελαιόλαδο.

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.