Καρμπονάρα, της Ελευθερίας .: Ζυμαρικά .: Ματιά
 

Καρμπονάρα, της Ελευθερίας

Αλλη μια συνταγή για καρμπονάρα προστέθηκε στις σελίδες μας. Ακολουθήστε τις οδηγίες της Ελευθερίας Κοντούλη, που μας έστειλε την συνταγή, και φτιάξτε μια λαχταριστή καρμπονάρα

Γράφει: Matia Gr
Καρμπονάρα, της Ελευθερίας
Υλικά:

1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
3 φέτες ψιλοκομμένο μπέικον
1 κουτί κρέμα γάλακτος
1 σακουλάκι μακαρόνια βίδες

Εκτέλεση:

Βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν για 15 λεπτά. Όσο βράζουν τα μακαρόνια ετοιμάζουμε τη σάλτσα. Πως φτιάχνουμε τη σάλτσα; Βάζουμε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι. Έπειτα ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, ρίχνουμε και το ψιλοκομμένο μπέικον. Αφού τσιγαριστούν ρίχνουμε σιγά σιγά τη κρέμα γάλακτος. Τα αφήνουμε 2 λεπτά να τηγανιστούν και μετά σβήνουμε τη φωτιά και αφήνουμε τη σάλτσα να πήξει. Το φαγητό είναι έτοιμο!

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Ελευθερία Κοντούλη και την ευχαριστούμε πολύ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.