Κριθαρότο αλάδωτο, από τον Γέροντα Παρθένιο .: Vegan .: Ματιά
 

Κριθαρότο αλάδωτο, από τον Γέροντα Παρθένιο

Κριθαρότο αλάδωτο, που μαγειρεύει ο Γέροντας Παρθένιος, από το Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου!

Κριθαρότο αλάδωτο, από τον Γέροντα Παρθένιο
ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΑΛΑΔΩΤΟ, ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΑΛΑΔΩΤΟ, ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Υλικά:

500γρ. κριθαράκι
1 ξερό κρεμμύδι
1 πιπεριά πράσινη
1 καρότο
1 μελιτζάνα
1 κολοκύθι
2 σκελίδες σκόρδο
2 ντομάτες τετριμμένες
Ζωμός λαχανικών
Λίγη μαύρη ζάχαρη
Ρίγανη
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το κρεμμύδι μας και το τσιγαρίζουμε προσθέτοντας λίγη μαύρη ζάχαρη. Ακολουθούν σταδιακά στο τσιγάρισμα η μελιτζάνα, το καρότο, το κολοκύθι, η πιπεριά, το σκόρδο, οι ντομάτες και ο ζωμός λαχανικών. Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε λίγο τα λαχανικά μας, όχι όμως να μαλακώσουν τελείως. Ρίχνουμε το κριθαράκι μας, ανακατεύουμε και βράζουμε μέχρι να γίνει το κριθαράκι μας. Σερβίρουμε και αν θέλουμε προσθέτουμε ρίγανη.

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.