Μπισκοτάκια βουτύρου με κερασάκι, της Λιλίκας .: Κεράσματα .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Μπισκοτάκια βουτύρου με κερασάκι, της Λιλίκας

Μπισκοτάκια βουτύρου με κερασάκι. Butter biscuits με κερασάκι μαρασκίνο… γιατί εμείς τον καφέ δεν τον πίνουμε, τον τρώμε!

Γράφει: Λιλίκα
Μπισκοτάκια βουτύρου με κερασάκι, της Λιλίκας
Υλικά:

600γρ. φυτική μαργαρίνη ή φρέσκο βούτυρο
200γρ. ζάχαρη άχνη
2 αυγούλια
Βανίλιες
200γρ. κορν φλάουερ κοσκινισμένο
600γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
Κερασάκια μαρασκίνο

Εκτέλεση:

Αφήνουμε το βούτυρο εκτός ψυγείου για 4 ώρες. Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε λοιπόν το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε για 10′ Ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά, τις βανίλιες, χτυπάμε λίγο και κλείνουμε το μίξερ. Ρίχνουμε το κορν φλάουερ και το αλεύρι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι το μείγμα να πάρει όλο το αλεύρι! **ΔΕΝ ΖΥΜΩΝΟΥΜΕ** Βάζουμε το μείγμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και κάνουμε ότι σχέδιο μας αρέσει. Αν θέλουμε διακοσμούμε με κερασάκι μαρασκίνο ή οποιαδήποτε γλυκό κουταλιού που το έχουμε βάλει να στραγγίξει το σιρόπι. Ψήνουμε για 15′-17′ στους 175° πάνω κάτω αέρα.

Λιλίκα

Η συνταγή καθώς και η φωτογραφία που τη συνοδεύει, είναι της φίλης μας της Λιλίκας και δημοσιεύονται στη Ματιά με την άδειά της.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.