Υλικά:
2 δόσεις ντοματοχυμό
2 δόσεις βότκα (vodka)
3 κουταλιές χυμό λεμονιού
1/2 κουταλάκι horseradish sauce
2 σταγόνες worcestershire sauce
1 σταγόνα ταμπάσκο
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι καγιέν
Παγάκια
1 μπαστουνάκι σέλερι με τα φύλλα του
Εκτέλεση:
Σε ένα σέικερ βάζουμε τα παγάκια και τα περιχύνουμε με τα υλικά εκτός από το αλάτι, το πιπέρι και το σέλερι. Τα χτυπάμε μέχρι να παγώσει το μίγμα. Σερβίρουμε σε ποτήρι, προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και διακοσμούμε με το σέλερι.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.