
Υλικά:
250γρ. στραγγιστό γιαούρτι
70-100γρ. μπλε τυρί (ανάλογα με το πόσο έντονη θέλετε τη γεύση του)
2 κουταλιές ξερό κρεμμύδι εντελώς λιωμένο
2 κουταλιές μαϊντανό ή κόλιανδρο πολύ ψιλοκομμένο
Ελάχιστο αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
Με το πιρούνι λιώνουμε το μπλε τυρί και το ανακατεύουμε με το γιαούρτι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τον μαϊντανό, ανακατεύουμε και δοκιμάζουμε προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι. Σκεπάζουμε το μπωλ και το βάζουμε να σταθεί στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.