Ντοματόρυζο αλλιώς, από τον Γέροντα Παρθένιο .: Vegan .: Ματιά
 

Ντοματόρυζο αλλιώς, από τον Γέροντα Παρθένιο

Ντοματόρυζο αλλιώς, που μαγειρεύει ο Γέροντας Παρθένιος, από το Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου!

Ντοματόρυζο αλλιώς, από τον Γέροντα Παρθένιο
ΝΤΟΜΑΤΟΡΥΖΟ ΑΛΛΙΩΣ... ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟΝΤΟΜΑΤΟΡΥΖΟ ΑΛΛΙΩΣ… ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Υλικά:

1/2 κιλό ρύζι νυχάκι
2 μελιτζάνες μικρές
2 κολοκύθια
2 κρεμμύδια
4 ντομάτες
2 πιπεριές
3 σκελίδες σκόρδο
1/2 ματσάκι μαϊντανό
Λίγο δυόσμο
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε ένα τεπαγιάνκι βάζουμε ελαιόλαδο να κάψει. Σε αυτό τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια. Κατόπιν προσθέτουμε το σκόρδο και τις ντομάτες μας. Πιπερώνουμε, αλατίζουμε και προσθέτουμε το ρύζι μας. Ανακατεύουμε καλά, ρίχνουμε το μαϊντανό και κατόπιν προσθέτουμε σταδιακά νερό καυτό. Λίγο πριν γίνει το φαγητό μας προσθέτουμε και τον δυόσμο ψιλοκομμένο. Σερβίρουμε σε πιάτο προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο.

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.