Παγωτό ροδάκινο στιγμής .: Γλυκά .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Παγωτό ροδάκινο στιγμής

Ένα παγωτό σπιτικό με φρέσκα ροδάκινα και στραγγιστό γιαούρτι που γίνεται στη στιγμή και τρώγεται με πάθος! Δοκιμάστε το!

Γράφει: Matia Gr
Παγωτό ροδάκινο στιγμής
Υλικά:

4 κούπες ώριμα ροδάκινα πολτοποιημένα και παγωμένα
3 κουταλιές μέλι
1/2 κούπα στραγγιστό γιαούρτι
1 κουταλιά φρέσκο χυμό λεμονιού
Φέτες ροδάκινου (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Σε ένα μπλέντερ πολτοποιούμε όλα μαζί τα υλικά μας και σερβίρουμε διακοσμώντας το με τις φετούλες ροδάκινου. Εάν περισσέψει το βάζουμε στην κατάψυξη και το βγάζουμε από εκεί λίγο πριν σερβίρουμε.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.