
12 φέτες ψωμί χωρίς κόρα
12 χοντρές φέτες τετηγμένο τυρί
12 φέτες μπέικον
1/2 κούπα βούτυρο
Πρώτα τηγανίζουμε ελαφρά το μπέικον δίνοντας προσοχή ώστε οι φέτες να είναι ευθείες. Με πλάστη ανοίγουμε κάθε φέτα ψωμιού να λεπτύνει. Τοποθετούμε μια φέτα τυριού πάνω σε κάθε ψωμί. Τυλίγουμε ρολό το ψωμί και γύρω του τυλίγουμε μια φέτα μπέικον, και το στερεώνουμε με λίγο σπάγκο κουζίνας. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο από το βούτυρο και τηγανίζουμε ελαφρά από όλες τις πλευρές τα ρολάκια με μπέικον. Επαναλαμβάνουμε και με τα υπόλοιπα ρολά.